sábado, 26 de septiembre de 2015

CORREO GIUSSEPPE GREZZI

Correo del Concejal de Movilidad, informando sobre la situación del proceso de licitación del Parque Lineal.
Amigues i amics de l'Associació de Veïns de Benimàmet:
Podem confirmar que el procediment d'adjudicació de l'obra del Parc Lineal de Benimàmet continua el seu curs previst, sense problemes majors, i amb interès per banda de les diferents Delegacions municipals implicades.
A la reunió de finals de Juliol, vos explicàvem que s'estava en la fase d'avaluació de les ofertes tècniques, i que a mitjans d'Agost, previsiblement, passaria l'expedient a Contractació, i així va ser. Contractació ha revisat el informe dels tècnics, la impressió és favorable, però ha demanat algun aclariment complementari sobre la puntuació de les millores oferides per les empreses. Tot per tal de evitar possibles reclamacions desprès de l'adjudicació.
Per la seua banda, el Regidor responsable ja ha iniciat el procediment de convocatòria de la Mesa de Contractació, que ha d'avaluar l'oferta econòmica i decidir l'adjudicació.
Encara que estem seguint el procés de prop, el mes d'Agost no ha sigut el més propici per a agilitzar els tràmits, per les vacances del personal. Confiem en que este mes s'accelerarà el procediment, d'acord amb la previsió que vos vam donar en Juliol.
Ratifique la meua disponibilitat per a participar en una Assemblea Informativa amb els veïns, si el trobeu convenient, a partir de finals de Setembre, ja que del 16 al 22 es celebra a València, com a moltes ciutats arreu de tot el Continent, la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, a la qual vos convidem a participar.
Salutacions cordials
EL REGIDOR
GIUSEPPE GREZZI.
MOBILITAT SOSTENIBLE

No hay comentarios:

Publicar un comentario