sábado, 26 de septiembre de 2015

ARREGLO DE CAMINOS RURALES

La petición del arreglo de caminos rurales se hizo desde la
Asociación el 23 de diciembre de 2013.
VICENT SARRIÀ ANUNCIA QUE DURANT EL MES D'AGOST ES PAVIMENTARÁN 4 KMS DE CAMINS EN LES PEDANIES.
El responsable de Desenvolupament Urbà indica que es pavimentarán camins de Castellar, Borbotó, Mahuella-Casas de Barcena, Carpesa, Benimàmet i Massarrojos.
El regidor Coordinador de l'Àrea de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sàrria, ha anunciat hui que s'han adjudicat les obres a la concessionària PAVASAL per a l'asfaltat de 4 quilòmetres de camins en diferents pedanies de la ciutat.
Sàrria ha detallat que els treballs es duran a terme durant el mes d'agost, per a generar menys molèsties als veïns. Igualment, ha indicat que les obres es gestionen pel Servici de Coordinació d'Obres en la Via Pública i Manteniment d'Infraestructures, amb un cost de 300.000 euros.
El projecte de Pavimentació de Camins Rurals de l'any 2015 forma part del conveni de col·laboració firmat per l'Ajuntament amb la Diputació de València aprovat en la Junta de Govern Local del 31 d'octubre del 2014.
En concret, ha indicat que els camins que es pavimentaran són:
Camí Alquería d’Aznar i Camí de Racó en Castellar
Camí de la Marjal en Borbotó
Camí d’Alfaro en Mahuella-Cases de Barcena
Camí Alquería de Colom en Carpesa
Camí del Motor de San Vicent en Benimàmet
Camí Pujada de Carabina en Massarrojos
L'adjudicatària de les obres de reparació, renovació, construcció i manteniment dels carrers i camins de València és l'empresa PAVASAL SA, adjudicant-se el contracte en juny del 2009 per un termini de 4 anys, i aprovant-se la segona i última pròrroga fins a juny del 2017.

No hay comentarios:

Publicar un comentario