miércoles, 3 de junio de 2015

SEMANA CULTURAL 2015


SETMANA CULTURAL I ESPORTIVA 

Del 15 al 20 de juny del 2015

DILLUNS 15: 19:30 h. Assemblea General de socis, en el Local de Persones Majors (Plaça Luis Cano), per a votar la renovació de la Junta Directiva i Vi d'Honor.
DIMARTS 16: 18:30 hores, en la sala de socis de la SIOAM, Casino Cervantes, Xarrada sobre “L'acaçament escolar” a càrrec de Tremedal Moncho, Orientadora de l'IES Benimámet.
DIMECRES 17: 18 h. En el parc Panach, Jocs i animació per a xiquets a càrrec dels xics i xiques d'Acció Jove. A continuació berenar.
DIJOUS 18: 20 h. En el local de Persones Majors, José Vicente García farà la presentació del seu llibre “Sons d'escaiola” Una novel·la sobre un grup de xiquets amb poliomielitis i en especial sobre Pablo i el món que observa darrere dels murs que rodegen el sanatori de la Malva-rosa.
DIVENDRES 19: en el carrer Santiago Calatrava (darrere de la Biblioteca Municipal) a partir de les 21 h. “Sopar de germanor”. Cal portar el bocata, la beguda i la cadira. A les 22 hores “Cinema al carrer” amb la pel·lícula “Big Hero 6”.
DISSABTE 20: a partir de les 19:30 hores, en la Plaça de la Tenda, Festival BENIROCK, amb la participació de Solo los Jueves, Tavistock, Tus Huertos, Extraviados y La Náusea. Sopar i beguda a preus populars.

A més, durant tota la setmana, a partir de les 18 hores, competició de “Futbol 7” i de “Futbol 11” al Poliesportiu de Benimámet.

ENTITATS COL·LABORADORES: Servei de Política Lingüística de la Universitat de València, GRAFO Impressors, Centre de Persones Majors, Falla Plaça de la Tenda, Escola de futbol Benimámet C.F.




No hay comentarios:

Publicar un comentario